vizeletével gyógyította magát, mesélte Silibandi estefelé, közben Dezső jót nevetett rajta, és majdnem széttörte az általam kiszerelt konyhapultot.

Bandi lehuppant a kőre és úgy mutatta, hogy nagyapja miként ült mellette mikor mesélte: a fogságban nem volt gyógyszer, kiválóan bevált a vizelet gyógymód! Mikor a láncfűrész széthasította Bandi álkapcsát és lefityent a fél arca, dehogy ment ő orvoshoz, kipróbálta a praktikát és be is vált, -mutatta bal álkapcsán a forradás heget-, és tényleg.

Bandi életében nem hazudott még és sohasem lopott, de nem is megy ki még egyszer a sarki boltba mert sok földiével találkozott, nem hagyták dolgozni. (hogy kerültek oda?)

Múltkor említettem, hogy nézzük meg a régi faajtókat mi van a festés alatt, és ma egy kis beszélgetés, és egy jó székelykáposzta ebéd után amit ott főzött Dezső, nekiálltak leégetni a festéket és elszalasztottak csiszolóvászonért. Ahogy ismerem már őket, reggelre mikor odaérek, már le is lesz csiszolva egy-két faajtó.

Közben elkészült a tegnap >kiesett< ajtófélfa vakolása is és ma estére a fűtés nyomáspróbája. Tegnap este bedurrantottak a felső szoba kályhájába mert hideg volt és kiderült, hogy nem fűt rendesen, sőt egyáltalán sehogy. (előbb utóbb az is megy a levesbe, de inkább utóbb)

A konyha következik, de az majd holnap mesélem... (már azt is szétszedtem)


Szerző: kage  2010.10.13. 22:59 Szólj hozzá!

Címkék: fotó ingatlan design édes ház építkezés felújítás otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://ahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr662370194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása