megyek a házhoz legalább, -vagyis inkább tanulom a szakmát, figyelem, hogy csinálják a mesterek, közben persze takarítom a pincét is, hogy tudjunk oda pakolni-, mert nagyon érdekes ahogy alkulnak a falak, villanyok, és milyen éles a falvéső korong. Óránként változik a látvány. Határozottan tetszik ez a foltos fal, de nem maradt így megszáradt közben.

 

 

 

 

Igaz most a vörösiszapnál kéne lennem, és tudósítani, több helyre is várnak, fotózni is hívtak, (sohasem voltam katasztrófa tudósító, igazán most sem vonz) de le kellett mondanom, nem megyek, mert bármennyire fájó (mármint az, hogy nem tudok ott segíteni) itthon fontosabb lennem. Meg amúgy is. Nehezen lehet úgy segíteni, hogy nem tudsz semmit csinálni.

Inkább a mai fotókat kirakom ide. Amúgy is fő a fejem, mert most kellene a padlóba vésni a falak tetején futó csöveket, mindenhol fent vannak elvezetve, rendkívűl csúnyák! Utána már nem lehet ezt megoldani, és ha beköltözünk még annyira sem. De ez azt jelentené, szét kell fúrnunk az egész házat, nem tudom felmérni mivel jár ez. ÉS jövő héten költözni kell!

 

Ilyen a fűtéscső, naggggyon csúnya helyeken van.

Jó hír, hogy megpróbáltuk a régi ajtókat visszacsiszolni és szép alatta a fa, tehát megpróbálom a lehetetlent és leszedjük a festékréteget, megnézzük, hogy néz ki a natúr fa...

 ... az éleket is visszacsiszoltattam, igy puhább lesz a fal, és a plafon alá berakunk homorú diszlécet is.

Meglepetésként, hogy össze lehessen hasonlítani a házakat, az Őrségi Vallomások anyagából...

http://indafoto.hu/kage/orseg_es_vendvidek_friss_2007_/slideshow

a fotográfiák egy emlékezetes héten készültek...

Szerző: kage  2010.10.09. 21:48 Szólj hozzá!

Címkék: fotó ingatlan design édes ház építkezés felújítás otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://ahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr62358940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása