hogy ilyen ritkán írok ide, de bedurrant a tavasz és a tennivalók zöme ránkugrott... 

A kert kizöldült és rettentő sok mindent kellett megcsinálni, többek között egy veteményest, és ültettünk is azzal a szándékkal, hogy eltüntessük a kerítést! (majd kiderül)

Gondoltam egy nagyot és kerítést kezdtem el csinálni, na nem a boltból, hanem olyan békebeli parasztkerítést fonott ágakból, de gyorsan rájöttem, nem is olyan egyszerű ám ez, nem keveset dolgozni is kell vele, és ami a legfőbb, hogy honnan szerzek hozzá faanyagot, nyesedéket, ágakat, mert amit összeszedtem az erdőből az a negyedére volt elég. (igen van a közelünkben több is, amolyan pesti erdő persze)

Az elvarázsolt gyerekszobát kifestettük a gyerkőcök segítségével, mindenkinek más színnel, és úgyahogy berendezkedtünk.

Az étkező részt is megfestettem, de csodájára járnak mert rücskös lett a fal... de hogy? gyorsan elárulom, fagyaszd meg a festéket, darabos lesz és már kenheted is ha tudod, elárulom nem nagyon fog menni...

Az ajtók is megkapták a végleges antik pácot, recept titkos és az is marad... A két fő ajtóhoz megtaláltuk a legszebb üvegezést is, már csak az archaikus kilincseket kell fellelni hozzá.

és van saját tájvédelmi körzetünk... igen ennek van története is, de elmeséljem? érdekel ez titeket? OK

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy Ádám és Éva...

Azaz egy Tájvédelmi körzet ami aztán Nemzeti Park lett aztán megint csak Tájvédelmi, aztán meg sok mindent történt vele... Őrség, hát innen van, a többit szóban ha eljöttök hozzánk...

Oliver és Annaroza mosolyog egy barazil timbal hangszer előtt, (ott a sötétben a házban...)

 

Szerző: kage  2011.05.08. 16:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr762887596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása