Beindult a gépezet, úgy tűnik jó választás volt a mindenes és beszédes mesterurat választani, mert kitalálja minden gondolatunkat, sőt... már ő az egész házat fejben rendbehozta. Ha létezik fejbenfőzés (ezt majd kifejtem jobban), akkor létezik fejbenfelújítás is. De tegnap nem csak beszéltek hanem dolgoztak is. Jó döntés volt, hogy az egyik szobában lévő tapétát is leszedjük, ne csak ráfessünk, (bár úgy nézett ki ninden ok vele) de kiderült, hogy alatta, még enyves festés volt, igy ha ráfestünk azonnal ledobta volna a fal. Annyira nem tartott semmit, hogy mint egy ajándékdobozt csomagolták ki a szobát, olyan gyorsan is. Alatta meg mindenféle érdekes megoldás volt. Estére odáig jutottak, hogy lekaparva, csiszolva a szoba, a padlón szépen a védőhuzat, és elkezdték alapozni, gelettelni. Közben a villanyvezetékezés bemarása is elkezdődött, tehát telljes a hangzavar és a tempó!

Mindjárt indulok vissza, megnézem mi történt még este és reggel, mert ott aludtak a a mesterek hétvégén is folyik a munka, nem állnak meg. Lehet hogy már kész is?

 

 

 

 

 

 

Szerző: kage  2010.10.09. 10:23 Szólj hozzá!

Címkék: fotó ingatlan design édes ház építkezés felújítás otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://ahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr12357699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása