égett volna ha hagytuk volna, de ez direkt volt, mert talán egy őrült pillanatban azt mondtam: ne fessünk ajtókat, inkább nézzük meg, milyen ha leszedjük róla a festéket, akkor még nem gondoltam ez mekkora munka lesz. Így elnézve nagyon szép ha minden összeáll, a falszín, a parketta, és az ajtók színei. Irigylem kicsit anyukámat, mert ő fog itt lakni, a mi részünk még várat a felújításra. (ki tudja meddig)

Mára elkészültek az ajtófélfák -nagyjából-. Égetni kellett először, de Silibandi ehhez is ért, utána nekiesett csiszolókoronggal, és olyan büdös lett, és akkora porral és faforgáccsal jár ez, hogy nem tudom hogyan fogunk kitakarítani ezek után, (ne próbálja meg senki lakva ezeket...) gondolom az is nagy munka lesz...

Falvésés és fűrészpor, -Öcsivér az mondta erre, hogy a sarokba hányt a Pinokkió- sokkilónyi szemét maradt utána, el sem hinni, hogy mindez az ajtókon volt, de az ajtólapok még ezután jönnek. Azon még gondolkozunk, milyen színnel is legyen majd lekezelve a fa, és főleg mivel lehet úgy javítani a réseket az ajtókon, hogy utána a javítás is olyan színű legyen mint az eredeti fa. A csiszolókorong marásai és egyenetlenségei is problémát okoznak, mert ezek már soha nem lesznek teljesen sima felületek. de talán ez nem olyan nagy probléma.

Nekem határozottan tetszenek az égett, félig letisztított felületek is de sajnos nem maradhat így...

Majd egyszer valahol meg fogom csinálni, most egy tiszta, rendes de egyszerű kinézetet kell a ház eme részének adni, mert itt nem csak két elborult designer fog lakni, hanem anyukám is, akinek ez nem fog tetszeni, de ez igy van jól, majd a felső szinten bevetjük, az elképzeléseinket, csak sajna ott nincsenek ilyen szép ajtók, de majd lesznek...

Szerző: kage  2010.10.15. 18:13 Szólj hozzá!

Címkék: fotó ingatlan design édes ház építkezés felújítás otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://ahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr782374506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása